Λιποαναρρόφηση στα γόνατα για εντυπωσιακό και μόνιμο αποτέλεσμα

Η λιποαναρρόφηση στα γόνατα έρχεται να δώσει λύση στο αισθητικής φύσης πρόβλημα που αντιμετωπίζουν κυρίως γυναίκες, αλλά και άνδρες, με τη συγκεκριμένη περιοχή των ποδιών.

Τα γόνατα αποτελούν ένα από τα πιο δύσκολα σημεία του σώματος, καθώς τόσο η διατροφή όσο και η άσκηση δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν επιτυχώς το περιττό λίπος που συσσωρεύεται. Επιπλέον, η χαλάρωση, που αναπόφευκτα φέρνει η πάροδος των ετών, διαγράφεται στην περιοχή αυτή και, όπως ήδη αναφέρθηκε, δεν υπάρχει σίγουρος εναλλακτικός τρόπος να αντιμετωπιστεί.

Η λιποαναρρόφηση γονάτων, λοιπόν, είναι ο πλέον αποτελεσματικός τρόπος, που θα δώσει τέλος στην αντιαισθητική εικόνα ενός γόνατος με περίσσεια λίπους. Ο εξειδικευμένος και έμπειρος πλαστικός χειρουργός, Δρ. Νικόλαος Καρμίρης, με τη βοήθεια των πιο σύγχρονων μεθόδων θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε ένα άρτιο και μόνιμο αποτέλεσμα.

 

Μέθοδοι λιποαναρρόφησης στα γόνατα

Οι μέθοδοι λιποαναρρόφησης γονάτων, που κυριαρχούν στην Πλαστική Χειρουργική, είναι η λεγόμενη «κλασική» λιποαναρρόφηση και η πιο σύγχρονη εκδοχή της, η Vaser Lipo.

 

Λιποαναρρόφηση

Η κλασική λιποαναρρόφηση είναι ίσως η δημοφιλέστερη αισθητική επέμβαση παγκοσμίως, καθώς μπορεί να εφαρμοστεί σε γυναίκες και άνδρες, σε κάθε περιοχή όπου υπάρχει «ενοχλητική» περίσσεια λίπους, και να δώσει εξαιρετικά μετεγχειρητικά αποτελέσματα, χωρίς επαναδημιουργία του αντιαισθητικού λίπους.

Η μονιμότητα του αποτελέσματος, η οποία επιτρέπει στην/στον ασθενή να ντύνεται ξανά όπως θέλει και να αισθάνεται όμορφα με το σώμα της/του, είναι ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα που προσφέρει η λιποαναρρόφηση. Ακόμα, είναι πολύ σημαντικό ότι μέσα από την καταπληκτική πορεία της λιποαναρρόφησης έχει σημειωθεί αύξηση της αυτοπεποίθησης και κατ’ επέκταση βελτίωση της ψυχολογίας των ασθενών. Πρακτικά, η περιοχή των γονάτων αναδιαμορφώνεται και το σώμα φαίνεται συνολικά πιο καλλίγραμμο, που είναι και το ζητούμενο μιας επέμβασης πλαστικής χειρουργικής.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Μιλήστε με τον ιατρό.

Vaser Lipo

Η Vaser Lipo είναι ουσιαστικά η εξέλιξη της «παραδοσιακής» λιποαναρρόφησης και αποτελεί μία εξειδικευμένη τεχνολογία υπερήχων, κατά την οποία -μέσω κυμάτων εξαιρετικά υψηλής συχνότητας- τα λιποκύτταρα διασπώνται.

Η λιποαναρρόφηση VASER (Vibration Amplification of Sound Energy at Resonance) προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια, συγκριτικά με την «απλή» λιποαναρρόφηση και με την εφαρμογή της οι τραυματισμοί στους γύρω ιστούς μειώνονται στο ελάχιστο. Επιπλέον, η πλήρης αποκατάσταση της/του ασθενή συμβαίνει ακόμα πιο γρήγορα, οπότε η επαναφορά στην τυπική καθημερινότητα γίνεται πολύ άμεσα. Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι, μεταξύ των πολλών πλεονεκτημάτων της Vaser Lipo, υπάρχουν ενδείξεις και για σύσφιξη του δέρματος.

 

Γιατί να επιλέξετε τον Νικόλαο Καρμίρη;

Ο πλαστικός χειρουργός Δρ. Νικόλαος Καρμίρης, διαθέτει εμπειρία πολλών ετών, ενώ ενημερώνεται και εκπαιδεύεται συνεχώς γύρω από τις πιο πρωτοποριακές και σύγχρονες τεχνικές στην Πλαστική Χειρουργική. Επικοινωνήστε μαζί του για να ενημερωθείτε σχετικά με όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες, όπως είναι το κόστος. Συζητήστε μαζί του αναφορικά με την επέμβαση ή τις επεμβάσεις, που σας ενδιαφέρουν και θα καθορίσουν την τελική τιμή, και ανανεώστε την εικόνα σας αλλά κυρίως ανεβάστε την ψυχολογία σας.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Μιλήστε με τον ιατρό.