Vaser Λιποαναρρόφηση

Δείτε τι λέει ο γιατρός για την λιποαναρρόφηση Vaser

Τι είναι η λιποαναρρόφηση;

Η λιποαναρρόφηση αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες αισθητικές επεμβάσεις παγκοσμίως. Μέσω της λιποαναρρόφησης, αφαιρείται ο περιττός λιπώδης ιστός από συγκεκριμένες περιοχές του σώματος, αναδιαμορφώνοντας και βελτιώνοντας τόσο τις καμπύλες, όσο και τις φυσικές αναλογίες του σώματος.

 

Τι είναι η VASER λιποαναρρόφηση;

Η VASER λιποαναρρόφηση (Vaser Lipo) αποτελεί μια εξελιγμένη μορφή λιποαναρρόφησης, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αντιμετώπιση του περιττού τοπικού πάχους, με ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια από την κλασική λιποαναρρόφηση.

Αυτή η πρωτοποριακή μορφή λιποαναρρόφησης, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και για την αλλαγή των περιγραμμάτων και του σχήματος του σώματος, με την αφαίρεση των επίμονων εναποθέσεων λίπους. Με αυτό τον τρόπο δημιουργείται ακόμα και γράμμωση, τόσο στην κοιλιά, όσο και στα άνω και κάτω άκρα.

Το όνομα VASER, προέρχεται από τα αρχικά «Vibration Amplification of Sound Energy at Resonance». Πρόκειται δηλαδή, για μια εξειδικευμένη τεχνολογία υπερήχων, που χρησιμοποιείται για τη διάσπαση των λιποκυττάρων, στέλνοντας κύματα πολύ υψηλής συχνότητας.

Μόλις τα λιπώδη κύτταρα έχουν καταστραφεί, ο Πλαστικός Χειρουργός είναι σε θέση να απομακρύνει το περιττό λίπος, μέσω της διαδικασίας της αναρρόφησης.

Vaser Lipo για σμιλεμένο σώμα

 • Άμεσα Ορατά Αποτελέσματα
 • Ελάχιστα επεμβατική μέθοδος με ταχεία αποκατάσταση
 • Αφαίρεση λίπους με απόλυτη ακρίβεια για εντυπωσιακά αποτελέσματα
 • Γράμμωση στους κοιλιακούς, στα μπράτσα και στους μηρούς
 • Ασφαλής & Ανώδυνη Επέμβαση
 • Επιστροφή στο σπίτι την ίδια μέρα

Ποιοι είναι οι κατάλληλοι υποψήφιοι για τη VASER λιποαναρρόφηση;

Κατάλληλοι για VASER λιποαναρρόφηση, είναι οι υποψήφιοι που πληρούν τις εξής προϋποθέσεις:

 • Παρατηρούν επίμονη συσσώρευση τοπικού λίπους, που δεν απομακρύνεται με διατροφή και άσκηση
 • Επιθυμούν ήπια γράμμωση των κοιλιακών και σμίλευση του περιγράμματος του σώματος (sculpturing)
 • Δεν είναι παχύσαρκοι
 • Διαθέτουν καλή ελαστικότητα του δέρματος, που θα συμβάλλει σε καλύτερα αποτελέσματα
 • Δεν αντιμετωπίζουν ιατρικά προβλήματα, που ενδέχεται να καθυστερήσουν τον χρόνο ανάρρωσης
 • Έχουν ρεαλιστικές προσδοκίες σχετικά με τους στόχους και το αποτέλεσμα

 

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της VASER λιποαναρρόφησης;

Χάρη στην τεχνολογία των υπερήχων, η VASER λιποαναρρόφηση παρουσιάζει πολλά πλεονεκτήματα, σε σύγκριση με την παραδοσιακή λιποαναρρόφηση.

Ένα από τα σημαντικότερα, είναι η ελαχιστοποίηση των τραυματισμών των γύρω ιστών. Επίσης, τα αποτελέσματα είναι πιο προβλέψιμα και άρα ανώτερα από αυτά της κλασικής λιποαναρρόφησης. Με την υγροποίηση του λίπους, καθίσταται ευκολότερη και η αφαίρεσή του, προσφέροντας ακριβή χειρουργικό έλεγχο στις κινήσεις.

Τέλος, η αποκατάσταση είναι πιο γρήγορη, ενώ αποτελεί και την πλέον ενδεικνυόμενη τεχνική για να δημιουργήσουμε γράμμωση σε περιοχές, όπως είναι οι κοιλιακοί μύες. Με τη VASER λιποαναρρόφηση, υπάρχουν βιβλιογραφικά στοιχεία που υποστηρίζουν την ύπαρξη αποτελέσματος, ακόμα και στη σύσφιξη του δέρματος.

 

Πού εφαρμόζεται η Vaser λιποαναρρόφηση;

Η VASER λιποαναρρόφηση και λιπογλυπτική είναι ιδανική τόσο για τους άνδρες, όσο και για γυναίκες και εφαρμόζεται σε περιοχές όπως είναι η κοιλιά, τα πλαϊνά της μέσης, οι μηροί και τα γόνατα αλλά και στην περιοχή του λαιμού, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το διπλοσάγονο.

Μπορεί ακόμα να αντιμετωπίσει με απόλυτη επιτυχία περιπτώσεις γυναικομαστίας σε άνδρες, ενώ με την εξελιγμένη μέθοδο VASER Liposculturing μπορούμε να επιτύχουμε ακόμα και γράμμωση στους κοιλιακούς, στα μπράτσα και στους μηρούς, χάρη στην προηγμένη γλυπτική σώματος και την αφαίρεση λίπους με απόλυτη ακρίβεια.

Η VASER lipo μπορεί να στοχεύσει οποιαδήποτε από τις ακόλουθες περιοχές:

 • Μέση και στομάχι
 • Γοφοί και μηροί
 • Μπράτσα
 • Στήθος
 • Πηγούνι και λαιμός
 • Άνω πλάτη
 • Οπίσθια

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Μιλήστε με τον ιατρό.

Θέλετε πληροφορίες;

 

Καλέστε

Πως πραγματοποιείται η VASER λιποαναρρόφηση;

Η VASER λιποαναρρόφηση, όπως και η κλασική, πραγματοποιείται υπό τοπική, μέθη ή γενική αναισθησία, ανάλογα με τις περιοχές που πρέπει να χειρουργηθούν ταυτόχρονα και με το μέγεθος του προβλήματος.

Αρχικά εγχέεται ένα ειδικό υγρό στις υπό διόρθωση περιοχές, ώστε να αναισθητοποιηθούν και να συμβάλουμε στη φυσική σύσπαση των αγγείων, για να περιοριστεί στο ελάχιστο η αιμορραγία και τα οιδήματα.

Στη συνέχεια, με τη βοήθεια ενός ειδικού μηχανήματος που εκπέμπει υπερηχητικά κύματα, ρευστοποιείται το περιττό λίπος, ενώ οι υπόλοιποι ιστοί του δέρματος παραμένουν ανέπαφοι.

Σε τελικό στάδιο, το ρευστοποιημένο λίπος απομακρύνεται, μέσω μιας ήπιας αναρρόφησης, η οποία είναι ειδικά σχεδιασμένη, ώστε να περιορίζει στο ελάχιστο τυχόν τραυματισμούς των γύρω ιστών.

 

Τι συμβαίνει μετά την επέμβαση

Μετεγχειρητικά, θα τοποθετηθούν πολύ μικρές γάζες πάνω στις τομές, οι οποίες δεν θα ξεπερνούν το μέγεθος του 0,5 – 1 cm. Κατά τη διάρκεια της ανάρρωσης, θα χρειαστεί να φοράτε μια ελαστική ζώνη ή κορσέ, για διάστημα περίπου 4 εβδομάδων.

Αυτό γίνεται με στόχο την ελαχιστοποίηση του οιδήματος και την ταχύτερη αποκατάσταση της ελαστικότητας του δέρματος. Ασφαλώς, μετά τη VASER λιποαναρρόφηση, θα μπορείτε να επιστρέψετε στο σπίτι σας, την ίδια μέρα.

Γενικά, η VASER λιποαναρρόφηση αποτελεί μία ασφαλή, ανώδυνη και αποτελεσματική επέμβαση, η οποία πραγματοποιείται με μεγάλη επιτυχία.

Ποια είναι τα αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα μετά την VASER λιποαναρρόφηση είναι άμεσα ορατά, προσφέροντας εντυπωσιακή βελτίωση στο συνολικό σχήμα και στη συμμετρία, ενώ παράλληλα θα δείτε αισθητή αλλαγή στην προβληματική περιοχή ή στις περιοχές, που είχατε μέχρι τώρα.

Εκτός όμως από την βελτίωση της εξωτερικής εμφάνισης και την επίτευξη ενός άρτιου αισθητικού αποτελέσματος, είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι τα αποτελέσματα θα ενισχύσουν τόσο την ψυχολογία, όσο και την αυτοπεποίθησή σας.

 

Κίνδυνοι και πληροφορίες για την ασφάλεια

Γενικά θα λέγαμε πως η Vaser lipo είναι μια ασφαλής επέμβαση και μια διαδικασία χαμηλού κινδύνου. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει κίνδυνος παρενεργειών και επιπλοκών.

Ορισμένες από τις ενδεχόμενες επιπλοκές περιλαμβάνουν:

 • Μώλωπες και αιμορραγία τις ημέρες μετά την επέμβαση
 • Αίσθημα πόνου στο σημείο της λιποαναρρόφησης
 • Ενδεχόμενες ουλές μετά από την επούλωση
 • Υπερχρωματισμός, ασυμμετρία ή ανωμαλίες στο δέρμα
 • Επίμονο πρήξιμο ημέρες ή εβδομάδες μετά την επέμβαση
 • Χαλαρό δέρμα που δεν εναρμονίζεται πλήρως με το νέο σχήμα του σώματος

Τις ημέρες που ακολουθούν τη διαδικασία, είναι σημαντικό να προσέχετε για τυχόν σημάδια λοίμωξης. Απευθυνθείτε αμέσως σε έναν ιατρό, εάν αρχίσετε να αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε από τα ακόλουθα μετά τη λιποαναρρόφηση VASER:

 • Εκκρίσεις που εμφανίζουν πρασινωπό ή κίτρινο χρώμα
 • Πυρετός
 • Ναυτία, έμετος ή ζάλη
 • Δυσκολία στην αναπνοή
 • Κόπωση ή εξάντληση

Ποιο είναι το κόστος της vaser lipo;

Κάθε ασθενής, ακόμα και αν υποβάλλεται στην ίδια επέμβαση με κάποιον άλλο, αποτελεί για τον Πλαστικό Χειρουργό μεμονωμένη περίπτωση. Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως και το συνολικό κόστος διαφοροποιείται ανά περίπτωση. Η τελική τιμή καθορίζεται μεν από την αμοιβή του χειρουργού και της ομάδας που τον πλαισιώνει, αλλά κυρίως διαμορφώνεται από την ακριβή διαδικασία που θα ακολουθηθεί, την εφαρμογή και άλλους παράγοντες που θα εξαρτηθούν αποκλειστικά από τον εκάστοτε ασθενή.

Ποιο είναι το επόμενο βήμα;

Ο Δρ. Καρμίρης θα σας δεχτεί με χαρά στο ιατρείο του, όπου θα σας ακούσει προσεκτικά και θα συζητήσει μαζί σας αναλυτικά, τα επόμενα βήματα. Επιπλέον, θα απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία ή προβληματισμό έχετε, κάνοντάς σας να νιώσετε πως βρίσκεστε στα σωστά χέρια.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την VASER λιποαναρρόφηση και το κόστος της επέμβασης, επικοινωνήστε σήμερα με τον Πλαστικό Χειρουργό, Νικόλαο Καρμίρη.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Μιλήστε με τον ιατρό.

Θέλετε πληροφορίες;

 

Καλέστε

Δείτε Αποτελέσματα Εδώ
Μαρτυρίες Ασθενών