Υδροδερμοαπόξεση;

Τι είναι η Υδροδερμοαπόξεση;

Η υδροδερμοαπόξεση (Hydrafacial) με ή χωρίς μικροκρυστάλλους (μηχανικό πήλινγκ με μικροκρυστάλλους, derm abrasion) είναι ίσως η πιο απλή μη επεμβατική θεραπεία για ένα ενυδατωμένο, καθαρό και αναζωογονημένο πρόσωπο.

Μπορεί να γίνει όλους τους μήνες του χρόνου, προσφέροντας ιδανική λύση στη λιπαρή επιδερμίδα, στις ήπιες μορφές ακμής, στα μαύρα στίγματα και τους ανοικτούς πόρους.

 

Πώς γίνεται η θεραπεία;

Η συσκευή λειτουργεί με διπλή αντλία κενού και πίεσης ενώ ταυτόχρονα διαθέτει και ισχυρή αναρρόφηση. Η όλη διαδικασία γίνεται ως εξής:

Στην πρώτη φάση, ειδικές κεφαλές με ρινίσματα διαμαντιού ή κρύσταλλοι οξειδίου του αλουμινίου -ανάλογα με τον τύπο του δέρματος και τις ανάγκες του ασθενούς- χρησιμοποιούνται για να επιτευχθεί ήπια μικροαπολέπιση. Συγκεκριμένα, εφαρμόζεται αρνητική πίεση και ταυτόχρονη χρήση νερού για να απομακρύνθουν τα νεκρά κερατινοποιημένα  κύτταρα, το σμήγμα και τα μαύρα στίγματα από την επιδερμίδα.

 

Στο δεύτερο στάδιο γίνεται ένα ήπιο peeling γλυκολικού και σαλικυλικού οξέος χαμηλής συγκέντρωσης για ακόμη πιο έντονη αναζωογόνηση του δέρματος και βαθύ καθαρισμό του προσώπου.

 

Στο τρίτο στάδιο, η χρήση ισχυρής αναρρόφησης, παρασύρει και απομακρύνει όλα τα νεκρά στοιχεία της επιδερμίδας, προάγει την κολλαγονογένεση, βελτιώνει τη λεμφική αποχέτευση και μειώνει τα οιδήματα του προσώπου δίνοντας μια πιο υγιή και λαμπερή όψη στο δέρμα.

Τέλος, χρησιμοποιείται ένα κοκτέιλ πεπτιδίων, βιταμινών και ορού υαλουρονικού οξέος με αντιοξειδωτικές, αναπλαστικές και αντιγηραντικές ιδιότητες. Το σημαντικότερο σε αυτό το στάδιο, είναι η εξατομικευμένη χρήση της σύστασης του ορού για την επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος σε κάθε ασθενή.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Μιλήστε με τον ιατρό.

Θέλετε πληροφορίες;

 

Καλέστε

Χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία; Είναι επώδυνη η διαδικασία;

 

Πρόκειται για μία απολύτως ανώδυνη και ευχάριστη διαδικασία. Αυτό που θα νιώθετε είναι ένα αίσθημα χαλαρού μασάζ στο πρόσωπό σας ενώ ο εξαιρετικά ήπιος ερεθισμός που δημιουργείται, υποχωρεί στις επόμενες ώρες. Μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις δραστηριότητές σας.

 

Πού μπορεί να εφαρμοστεί η Υδροδερμοαπόξεση;

 

Οι συχνότερες περιοχές που κάνουμε υδροδερμοαπόξεση (Hydrafacial) με μικροκρυστάλλους είναι το πρόσωπο, ο λαιμός και το ντεκολτέ. Ωστόσο, μπορεί να εφαρμοστεί και στα χέρια ή όπου αλλού θέλουμε ενυδάτωση και βελτίωση της υφής του δέρματος.

 

Ποια είναι η κατάλληλη εποχή για να εφαρμοστεί;

Η Υδροδερμοαπόξεση με ή χωρίς διαμάντι μπορεί να γίνει όλους τους μήνες του χρόνου προσφέροντας αναζωογόνηση στην επιδερμίδα του προσώπου όλες τις εποχές.

 

Με ποιες άλλες θεραπείες μπορεί να συνδυαστεί;

 

Μπορεί να συνδυαστεί με θεραπείες όπως το χημικό peeling, το fractional laser, η αυτόλογη μεσοθεραπεία, το υαλουρονικό οξύ και η βοτουλινική τοξίνη.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Μιλήστε με τον ιατρό.

Θέλετε πληροφορίες;

 

Καλέστε