Νικόλαος Ι. Καρμίρης - Πλαστικός Χειρουργός | Plastic Surgeon
Logo

Διεύθυνση – Address

Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 124Β, Αθήνα, Αμπελόκηποι, 11526 – 124Β Vasilissis Sofias Ave, Athens, Greece

Τηλέφωνο Επικοινωνίας – Phone Number

+30 210 6399944

Email

info@nkarmiris.gr

Διεύθυνση – Address

Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 124Β, Αθήνα, Αμπελόκηποι, 11526 – 124Β Vasilissis Sofias Ave, Athens, Greece

Τηλέφωνο Επικοινωνίας – Phone Number

+30 210 6399944

Email

info@nkarmiris.gr

Γιατρέ μου! Γιατρέ μου!!! Είστε καταπληκτικός, ψύχραιμος, ακριβής, οξυδερκής!!! Στα χέρια σας τα χειρουργικά εργαλεία αποκτούν μια άλλη διάσταση!!!

Ευχαριστώ για όλα!!!

Chara Abelioti

Γιατρέ μου….. ότι και να πω θα είναι λίγο για να περιγράψει το μεγαλείο της ψυχής σου!! Ο ανθρώπινος και φιλικός τρόπος που αντιμετωπίζεις τους ασθενείς σου και το αστείρευτο χιούμορ σου σε καθιστούν έναν ΥΠΕΡΟΧΟ άνθρωπο και έναν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ επιστήμονα με άρτια επαγγελματική κατάρτιση. Σου χρωστάω ένα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όσα έκανες για εμένα. Εύχομαι ο Θεός να σου δίνει πάντα υγεία και δύναμη να ασκείς το λειτούργημά σου και να προσφέρεις την καλύτερη δυνατή λύση σε κάθε ασθενή σου. Να χαμογελάς πάντα…. γιατί το χαμόγελο δείχνει πολλά για το χαρακτήρα του ανθρώπου!!!

Georgia Zachar

Μαζί με αυτήν την πανέμορφη ψυχή κάναμε κουβέντες που μας ταξιδέψανε στους ουρανούς και ζήσαμε την δύναμη του Θεού και την αγάπη του στον άνθρωπο που έχει πίστη.

Ο Θεός να σε έχει πάντα χαμογελαστό γιατρέ μου και να μην ξεχνάς ότι ο δρόμος ο μεγάλος που πρέπει να τρέξεις ειναι ένας πολύ δύσκολος αλλά σε πάει ψηλά…πολύ ψηλά!!!

George Kourt

Εξαιρετικός επιστήμονας. Αντιμετωπίζει τους ασθενείς του με σοβαρότητα και υψηλό αίσθημα ευθύνης. Οξυδερκής και επαρκής, προσφέρει πάντα την καλύτερη εφικτή επιλογή, για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Βικτώρια Τσαβδαρίδου

εξαιρετικός,υπομονετικός,με διάθεση να σε ακούει,κ πάντα να δώσει το 100% για το καλύτερο αποτέλεσμα!! Ευχαριστώ γιατρέ!!!

Cristina Neag Hantzi

Εξαιρετικός.!!

Eftihia Chousein

Είναι χαρά μου να μοιραστώ την εμπειρία μου με τον κ Καρμίρη για την αισθητική επέμβαση αύξησης μαστών. Αρχικά είχα πολύ καλές συστάσεις για τον κ. Καρμίρη. Μετέπειτα, από την πρώτη συνάντηση που είχαμε, κέρδισε την εμπιστοσύνη μου τόσο σε ιατρικό και επιστημονικό επίπεδο, όσο και σε ανθρώπινο επίπεδο και αυτό επιβεβαιωθηκε καθ’ολη την πορεία. Ο κ. Καρμίρη ήταν παρόν σε κάθε μου ερώτηση και ανησυχία με διαθεσιμότητα, συνέπεια, επαγγελματιμό, υπομονή, γνώσεις, εξηγήσεις, καλή διάθεση, ευγένεια, σοβαρότητα, ηρεμία, χαμόγελο, συνεργασία, κατανόηση, αξιοπιστία, ειλικρίνεια και αφοσίωση στοιχεία πολύ σημαντικά ώστε να δημιουργηθεί ένα κλίμα ασφαλείας και εμπιστοσύνης. Επίσης η ομάδα-συνεργάτες του κ. Καρμίρη μου παρείχαν μια εξαιρετική εμπειρία με ενημέρωση, γνώσεις, οργάνωση, χαμόγελο, καλή διάθεση, ευγένεια, επαγγελματιμό, ηρεμία. Όσο για το αισθητικό αποτέλεσμα είμαι απίστευτα ικανοποιημένη, χαρούμενη και ευγνώμων :). Ένα άλλο στοιχείο σημαντικό που εισέπραξα από τον κ. Καρμίρη είναι η προσοχή στη λεπτομέρεια και τις κινήσεις. Η ανάρρωση μετά την επέμβαση με τη κατάλληλη καθοδήγηση και υποστήριξη ήταν ήπια και ομαλή. Είμαι εξ’ ολοκλήρου ικανοποιημένη, χαρούμενη και ευγνώμων. Να είσαστε καλά κ. Καρμίρη και συνεργάτες. Very proffesional and beautiful work

DAISY ARVANITAKI

Ο μοναδικός πλαστικός χειρουργός που από τη πρώτη στιγμή μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη και ασφάλεια ώστε να προχωρήσω στην αυξητική στήθους . Ένας ιδιαίτερα προσιτός και θετικός άνθρωπος. Έχτισε κλίμα εμπιστοσύνης και άνεσης και με κατατόπισε πλήρως ,άριστα καταρτισμένος στο αντικείμενο του . Ένας πολύ έμπειρος γιατρός που μου αφιέρωσε όσο χρόνο χρειαζόμουν με χαμόγελο ,υπομονή , επαγγελματισμό, συνέπεια, άψογη συνεργασία και συννενόηση από την αρχή μέχρι και το τέλος της μετεγχειρητικής περιόδου και μέχρι και σήμερα σε ότι έχω χρειαστεί .Την ημέρα του χειρουργείου στο νοσοκομείο Ερρικος Ντύναν ο γιατρός και η ομάδα του με υποδέχθηκαν με το χαμόγελο και πολύ καλή διάθεση !! Με έκαναν να νιώσω άνετα πριν και μετά . Μετεγχειρητικά ακολούθησα προσεκτικά τις οδηγίες του γιατρού και όλα πήγαν θαυμάσια !! Ο κύριος Καρμίρης είναι καταπληκτικός τόσο στο επιστημονικό όσο και στο ανθρώπινο κομμάτι. Σας τον συστήνω ανεπιφύλακτα!!! Σας υπέρ ευχαριστώ γιατρέ μου είμαι πολύ τυχερή που σας βρήκα !! Να είστε πάντα καλά !!

Panagiota Rogkakou

Εξαιρετικός ιατρός και πάνω απ’όλα καταπληκτικός άνθρωπος, αυτός ο συνδυασμός που σε κάνει να αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι στα καλύτερα χέρια! Συγχαρητήρια!!!

Alexandra Gkika

Είχα καλό προαίσθημα από την αρχή για τον κ. Καρμίρη. Εμπνέει εμπιστοσύνη από την πρώτη συνάντηση. Έτσι, δεν άργησα πολύ να τον επιλέξω για την μειωτική στήθους που ήθελα τόσο πολύ και για καιρό να κάνω. Προ εγχειρητικά: Δεν με άφησε ούτε με ένα ερωτηματικό. Αρχικά, με ρώτησε ποιο είναι το επιθυμητό για μένα αποτέλεσμα. Αφού του εξήγησα ποιο ακριβώς θέλω να είναι αυτό, μου εξήγησε και με ενημέρωσε για ολόκληρη τη διαδικασία που θα ακολουθούσε. Η ενημέρωση έγινε με λεπτομέρεια, χωρίς βιασύνη και με πολλή προθυμία και ευχάριστη διάθεση. Ήταν κάθε στιγμή παρών για να συζητήσουμε τις απορίες και ανησυχίες μου. Την ημέρα της εισαγωγής: όλα κύλισαν χαλαρά και αβίαστα. Ήδη από την πρώτη ματιά στο αποτέλεσμα μετά την επέμβαση φαινόταν η σωστή και προσεκτική δουλειά του. Μετεγχειρητικά: ακολούθησα όλες τις οδηγίες του γιατρού και όλα πήγαν θαυμάσια! Έχω μείνει άκρως ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα αλλά και με όλη την εμπειρία για την οποία ο κ. Καρμίρης φρόντισε να αξίζουν μόνο τα καλύτερα λόγια. Συγχαρητήρια σε έναν εξαιρετικό επιστήμονα!

Alissa

Η επιλογή μου δεν ήταν τυχαία. Εμπιστεύτηκα τον γιατρό μετά από παρότρυνση της φίλης μου, η οποία κατέφυγε στον κύριο Καρμίρη για να της διορθώσει τα λάθη προηγούμενου πλαστικού (κάτι το οποίο έκανε με επιτυχία). Πραγματικά τα αποτελέσματα της δίκης μου επέμβασης (ανόρθωση και αύξηση μαστού) είναι φανταστικά! Ό,τι καλύτερο θα μπορούσα να κάνω για εμένα. Άριστο!

Βασιλικη Βουγιούκα

Εξαιρετικός επιστήμονας νομίζω. Έκανα πλαστική επέμβαση στο μαστό, επειδή κάθε φορά που αδυνάτιζα, έχανα κατα το ήμισυ τον όγκο του μαστού μου. Χρειαζόμουν μια μόνιμη λύση, την οποία τελικά έδωσε ο κος Καρμίρης. Πολύ προσεκτικός στην επέμβαση μου, φρόντισε τα πάντα να γίνουν σωστά στο χειρουργείο. Αυτό περίμενα από έναν υπεύθυνο και συνεπή γιατρό και, για καλή μου τύχη, εκείνος ήταν και τα δυό. Ακολούθησα μετεγχειρητικά όλες τις οδηγίες του και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.

musocial

Εξαιρετικός επιστήμονας και ιατρός! Φιλικός με ενδιαφέρον για τον ασθενή και με υπευθυνότητα! Η επέμβαση που έκανα σκολίωση ρινικού διαφράγματος και διόρθωση ήταν απόλυτα επιτυχημένη και στο αισθητικό κομμάτι αλλα κ στο κομμάτι της υγείας χωρις ιδιαίτερους πόνους!!! Σας ευχαριστω θερμά γιατρέ μου για το αποτέλεσμα της επέμβασης αλλα και για όλη τη πορεία και παρακολούθηση!!!

Vasileia Gkika

Ο κύριος Καρμίρης είναι εξαιρετικός επιστήμονας, με άριστη γνώση του αντικειμένου του. Σου εμπνέει αμέσως εμπιστοσύνη, καθώς σου εξηγεί και σου αναλύει ακριβώς ό,τι αφορά στη θεραπεία που πρόκειται να ακολουθήσει. Πάντα ήρεμος και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία. Ο χώρος του ιατρείου πεντακάθαρος και περιποιημένος, με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό!

Maro Marouli

Ο χώρος του γιατρείου χρειάζεται τέτοια ονόματα πού κάνει εμείς της γυναίκες να πιστεύουμε ότι υπάρχει λύση σε σε όλες της ατέλειες που μπορεί να έχουμε αρκεί να εμπιστεύομαστε τα χέρια του καλύτερου γιατρού Δρ. Κ. Καρμιρι! Η τέλεια δουλειά του με πολύ υπομονή προσοχή σεβασμό και καλοσύνη είμαι πάντα σούπερ ευχαριστιμένη 🌟🌟🌟🌟🌟👏άξιος.

Aourora Tafilakou

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ,ΤΕΛΕΙΟΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ.

GEORGIOS DRAKOPOULOS

Ο Κύριος Καρμίρης Νικόλαος είναι ένας γιατρός ο οποίος τηρεί επάξια τον όρκο του Ιπποκράτους, πρεσβεύει το λειτούργημα του με ήθος κ αξίες σπάνιες για τις μέρες μας. Τον εμπιστεύτηκα από την πρώτη στιγμή για την ευγένεια, τη σοβαρότητα κ την ειλικρίνεια που μου εξήγησε τον τρόπο που θα ακολουθήσει προκειμένου να έχω το προσδοκώμενο για μένα αποτέλεσμα της αποκατάστασης μετά από ριζική μαστεκτομή. Το αποτέλεσμα δικαίωσε τις προσδοκίες μου με το παραπάνω. Τον ευχαριστώ από καρδιάς. Όχι μόνο επιστήμονας αλλά κ εξαιρετικός άνθρωπος. Είμαι ευγνώμων που τον γνώρισα.

Μόρφη Πορτούλα

Ο Νίκος Καρμίρης είναι ένας γιατρός διαμάντι στο χώρο των πλαστικών χειρουργών. Ένας γιατρός-ΑΝΘΡΩΠΟΣ που νιώθεις από τη πρώτη στιγμή που τον γνωρίζεις πως αν αφεθείς στα χέρια του θα δικαιωθούν οι προσδοκίες σου όσον αφορά στο αποτέλεσμα. Τον ευχαριστώ για όλα..!!

Ζωη Κατεχακη

Εξαιρετικός επιστήμονας και άνθρωπος! Με το θαυμάσιο χαρακτήρα του δημιουργεί αμέσως κλίμα άνεσης κι εμπιστοσύνης. Είναι πάντα πρόθυμος να συζητήσει με τους ασθενείς – τόσο προεγχειρητικά όσο και μετεγχειρητικά – και να λύσει όποιες απορίες. Σας ευχαριστώ πολύ γιατρέ για όλα!

Eleni Argyriou

Υποστηρικτικός ενθαρρυντικός ακούει πρώτα κ κατόπιν συμβουλεύει.Κέρδισε την εμπιστοσύνη μου κ ικανοποιηθηκα απόλυτα απο το φυσικοτατο αποτέλεσμα!

Ioanna Stavrou

Άριστος ιατρός, με συνεχή, εντατική επιστημονική κατάρτιση.Σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια κ σιγουριά δηλαδή ότι χρειάζεται μια γυναίκα.Είμαι απόλυτα ευχαριστημένη από τον τρόπο αντιμετώπισης και την ιδιαίτερη φροντίδα από την αρχή έως το τέλος. Αναλυτικός για το τι επρόκειτο να γίνει.Έκανα πρόσφατα επέμβαση στο στήθος και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό.Σας ευχαριστώ πολύ!

bella bel

Πολύ αξιόλογος και συνεπής γιατρός.Με ευγένια και επαγγελματισμό σου εξηγεί τα πάντα….με φοβερά αποτελέσματα.Ευχαριστω πολύ!!

ΔΗΜΗΤΡΑ ΒΑΛΑΜΟΥΤΗ

Εξαιρετικός γιατρός!! Αν υπήρχαν παραπάνω αστέρια θα του έβαζα!! Με παρακολουθεί εδώ και 4 χρόνια και μόνο καλά λόγια έχω να πω….Είναι πάνω από όλα άνθρωπος και αυτό είναι που τον κάνει ξεχωριστό σαν γιατρό!! Τελειομανής και επαγγελματίας στην δουλειά του!! Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ και τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!Συγχαρητήρια γιατρέ!!!! Σας ευχαριστώ για όλα!!!

Angela Giorgi

Εξαιρετικός ιατρός και άνθρωπος!

Eleni Stefanouri