Κοιλιοπλαστική: Είναι η σωστή επέμβαση για σας;

Η κοιλιοπλαστική, είναι μια αισθητική επέμβαση που στόχο έχει να βελτιώσει το σχήμα της κοιλιάς του/της ασθενούς με την αφαίρεση όλης της περίσσειας λίπους και δέρματος. Παρά τις όποιες αντιλήψεις, η κοιλιοπλαστική δεν είναι μια επέμβαση απώλειας βάρους.

Αυτό που πρέπει να γίνει αντιληπτό είναι ότι τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα επιτυγχάνονται στους ασθενείς που έχουν φτάσει στο επιθυμητό τελικό τους βάρος και όταν τελικά μόνο η άσκηση και η δίαιτα δεν αρκούν.

 

Υπάρχουν τρεις τύποι κοιλιοπλαστικής:

Μίνι κοιλιοπλαστική: Γίνεται με μια τομή στην κατώτερη κοιλιακή περιοχή (υπερηβικά, όπως περίπου η τομή της καισαρικής) και αφαιρείται μια μικρή ποσότητα του δέρματος και λιπώδους ιστού. Η διαδικασία είναι πιο σύντομη και πιο απλή από μια κανονική κοιλιοπλαστική ενώ υπάρχει μικρότερη ουλή στην ασθενή. Η μίνι κοιλιοπλαστική αναφέρεται σε ασθενείς με περιορισμένη χαλάρωση δέρματος που εντοπίζεται κυρίως κάτω από το επίπεδο του ομφαλού.

Κανονική Κοιλιοπλαστική: Πραγματοποιείται με την τυπική τομή κοιλιοπλαστικής (από την μία έως την άλλη πρόσθια άνω λαγόνια άκανθα) και το επιπλέον λίπος και το δέρμα αφαιρείται. Αυτή η διαδικασία είναι κατάλληλη για ασθενείς που έχουν υποστεί απώλεια βάρους ή μετά από εγκυμοσύνη. Η κοιλιοπλαστική μπορεί να γίνει παράλληλα με λιποαναρρόφηση για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα.

Σύνθετη (γνωστή ως “Fleur de Lys“) κοιλιοπλαστική: Η συγκεκριμένη επέμβαση περιλαμβάνει δύο τομές -μία οριζόντια και μία κάθετη- και το επιπλέον λίπος και δέρμα αφαιρείται. Μια σύνθετη κοιλιοπλαστική είναι κατάλληλη για ασθενείς που έχουν υποστεί μαζική απώλεια βάρους και πριν την επέμβαση έχουν εξαιρετικά μεγάλη περίσσεια δέρματος και λίπους όχι μόνο στην κοιλιά αλλά και μέχρι τις πλευρές.

 

Και οι τρεις διαδικασίες της κοιλιοπλαστικής παρέχουν εξαιρετικά αποτελέσματα όταν εφαρμόζονται με τις σωστές ενδείξεις. Κλείστε ραντεβού στο 210-6399944 και ο Κύριος Καρμίρης θα απαντήσει στις ερωτήσεις σας και θα λύσει όλες τις απορίες σας.